Koy Keravan Angervonkuja 5

Myynnissä – Rakenteilla

Angervonkuja 5, 04260 Kerava

Myynnissä 16 kpl 29m2 halliosakkeita. Tiloja yhdistelemällä on mahdollisuus muodostaa suurempi kokonaisuus.

Kiinteistö sijaitsee omalla tontilla Keravalla, Savion kaupunginosassa, Lahden moottoritien (E75) varrella. Rakennustyöt alkavat keväällä ja arvioitu valmistuminen kesä 2018.

Hallirakennus rakennetaan Kiinteistö Oy Keravan Angervonkuja 5 omistamalle tontille, jonka etuna on edullisempi hoitovastike verrattuna vuokratonttiin.

Viihtyisä asfaltoitu piha- alue on LED-valaistu ja siinä on tallentava kameravalvonta. Piha-alueella on autopaikkoja. Tilan käyttömukavuutta lisäävät ammattimainen isännöinti- ja kiinteistöhuoltosopimus. Laajan vakiovarustelun lisäksi tiloista on mahdollista tehdä oman näköisensä monipuolisella lisävarustelulla, kysy hinnasto lisätöille.

Tiloissa on energiaa säästävä LED valaistus, lattiakaivo öljynerottimella, kylmävesipiste ja viemärivaraus lavuaarille. Tiloissa on oma sähkökeskus 16A voimavirtapistorasialla sekä kolmella valovirtapistorasialla.

Jokaisessa tilassa on oma oma 2,8m leveä ja 3,2m korkea nosto-ovi. Lattiat on pinnoitettu vesitiiviiksi kestävällä Mastertop- pinnoitteella.

Osakkeista teetetään Gemaltossa osakekirjat. Kiinteistöön tulee yhteinen wc suihkulla.

Kiinteistöön tulee tilakohtainen sähkölämmitys, josta ostaja tekee itse sähkösopimuksen valitsemansa sähköntarjoajan kanssa. Hallirakennukseen on tulossa OptiWatti sähköjärjestelmä älyohjauksella.

Halliin voi rakentaa lisäksi varastoparven.
vakiovarusteet

  • epoksi-pinnoitettu vesitiivis lattia
  • öljynerotuskaivo
  • tilaan on mahdollista rakentaa parvi esimerkiksi toimisto- tai sosiaalitiloja varten
  • Koneellinen poistoilmanvaihto
  • Voimavirta 16A
  • Loisteputkivalaistus
    Hallitilan sisämitat ovat: S x L x K = 8450 x 3500 x 4300 

Tarkemmat tiedot

Julkisivut

Asemapiirros

Pohjapiirros

Hinnasto

Myynti ja esittely:

Tomi Nuutinen p 050 4670469

tomi.nuutinen@talosi.fi